SHABU TO GO ROTTERDAM ZUID

SHABU TO GO ROTTERDAM ZUID Handmade SUSHI throughout the day in the KITCHEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu to Go Rotterdam Zuid. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 23:22 Top! Heerlijk sushi en lekker zalm met teryiaki saus. Vriendelijke bezorger
27 mei 2022 om 21:58 Perfect
27 mei 2022 om 8:26 Het eten was er 20 minuten sneller dan de app aangaf, dus dat was een totale verrassing. Daarbij smaakte het erg goed. Aanrader
25 mei 2022 om 18:04 TILL NOW NEVER DISAPPOINT ME:-) FOOD WAS GOOD
23 mei 2022 om 20:23 Bezorging duurde 1,5 uur en eten was koud.
23 mei 2022 om 15:26 Sushi was goed, maar de sojabonen waren oud, droog en hard en smakeloos. De Koreaanse kip was echt een dikke onvoldoende: vooral kruimels oud gefrituurd deeg, het was zoeken naar de kip. Het leken wel restjes van de dag ervoor! Erg taai en droog.
22 mei 2022 om 23:41 Het duurde erg lang voordat ons eten bezorgd werd, erg jammer. Het eten was op zich wel lekker maar er mocht wat meer saus bij. De rijst was een beetje droog hierdoor.
20 mei 2022 om 19:31 Fresh& Delicious thank you so much.
18 mei 2022 om 20:48 Super lekker vers eten! Zalm, kip, en vegetarisch gerecht was heerlijk.
15 mei 2022 om 18:42 my favorite place to go! Dankjewel voor de heerlijke toetjes van het huis. Sushi was weer heerlijk. compliment aan de aardige, attente bezorger!! Superlief dankjewel voor de moeite.
14 mei 2022 om 11:08 5 sterren zoals ik gewend ben.
14 mei 2022 om 11:07 5 sterren zoals ik gewend ben. 2e dag achter elkaar al besteld