SHABU TO GO ROTTERDAM ZUID

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu to Go Rotterdam Zuid. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 22:47 Eerste keer bij deze shabu besteld. Mijn favoriet gekozen: Beef teriyake bowl met ramen, krijg ik bami en taaie stukken rundvlees waar zo goed als geen teriyaki opzat en een giga hoeveelheid gebakken uien erop. Totaal anders dan bij andere locaties.
26 nov 2022 om 21:54 Het eten was erg koud . Erg jammer
25 nov 2022 om 15:44 Tijdig besteld, dus op tijd klaargemaakt en op tijd bezorgd. Eten was heerlijk
24 nov 2022 om 21:33 Was heerlijk zoals altijd. Was best wel snel bezorgd, werd aangegeven 45 minuten maar was toch korter.
24 nov 2022 om 21:08 De bezorging aan de lange kant. Na bezorging bleken de warme gerechten compleet koud te zijn. Gelijk gebeld en deze werden, extra goed ingepakt, nogmaals nageleverd. Sushi leek uit een koeling te komen ipv vers maar nog altijd heerlijk als altijd.
19 nov 2022 om 23:22 Kon niet eens een hoi vanaf bij de bezorger. Bezorging sneller dan verwacht, eten lekker zoals altijd
18 nov 2022 om 21:56 Ik heb om 20:04 een bestelling geplaats er stond levertijd van 30/35 minuten . Ik heb 21:00 gebeld ja ze is onderweg ik belde om 21:15 ja lizzy duurt 5 minuten ze is met de auto om 21:35 stond lizzy er met koude sushi en garnalen & geen geld terug
18 nov 2022 om 20:12 Getoonde bezorgtijd was ongeveer 50 minuten. Duurde uiteindelijk 1,5 uur.
18 nov 2022 om 19:07 Sushi was fantastisch lekker
16 nov 2022 om 22:09 Ruime portie prima eten gebakken banaan vind ik de buitenkant te hard maar dat is een kwestie van smaak , want het is ook een prima product